Гълъбовският отбор по минифутбол отиде на международно състезание

С пожелание за първо място футболистите тръгнаха към 11-тия Международен работнически спортен фестивал

Отборът по минифутбол на Община Гълъбово – „Ботев” Гълъбово замина днес за Варна, за да вземе участие в 11-тия Международен работнически спортен фестивал.

Мъжкият отбор по минифутбол на Гълъбово по регламент се състои от 1 водач, 1 треньор – за Гълъбово това е Даниел Карадимов, 4+1 състезатели, 4 резерви, като Камен Атанасов е определен за капитан на гълъбовския тим.

На миналогодишното състезание „Ботев”- Гълъбово спечели третото място, а сега гълъбовци, след усилена подготовка и тренировка си пожелаха късмет и първото място. 

Фестивалът тази година ще се проведе от 4-ти до 8-ми юни във варненския к.к „Св.Св.Константин и Елена”. Организатори са Българската работническа федерация „Спорт и здраве” и Конфедерацията на независимите синдикати в България /КНСБ/, с подкрепата на Международната конфедерация за работнически и аматьорски спорт и Министерството на младежта и спорта. 

Игрите започват от 7-ми, а класиранията всеки ще може да следи на сайта на федерацията www.bwsf-bg.org . Участие в 15-те спорта - футбол, волейбол, боулинг, тенис на маса, шахмат, бридж и други ще вземат жени и мъже, без ограничение във възрастта, но навършили 18-годишна възраст от цялата страна и отбори от още 20 страни от целия свят.