Българската асоциация на рекламодателите раздаде първите си годишни награди

Церемонията събра на едно място рекламни специалисти, висши мениджъри и представители на местни и международни компании

Първите годишни награди на Българската асоциация на рекламодателите бяха раздадени на официална церемония снощи. Отличията са за най-добри маркетингови постижения на българския пазар през 2013-та година.

В 10 категории бяха отличени най-добрите през 2013-та в различни области на маркетинга. Церемонията събра на едно място рекламни специалисти, висши мениджъри и представители на местни и международни компании. Ето какво каза Светлана Тодорова, председател на УС на Българската асоциация на рекламодателите:

Виждаме резултати на почти две години труд, който ни доближи до постигането на една от основните ни цели, а именно потвърждаване на високи професионални стандарти в рекламата. Конкурсът привлече вниманието на 18 компании, които кандидатствата с 29 проекта.

Отличия бяха присъдени в категориите "Нов продукт", "Нова услуга", "Нова корпоративна марка", "Ребрандинг на продукт", "Корпоративен ребрандинг". И още - награди имаше за "Най-добра корпоративна социална отговорност", за "Подновяване на продукт", "Продуктова иновация", "Спонсорство" и "Активиране на марка".