Мъри имал договорка с Гонзо за "Левски"

Спорт

06-06-2014, 09:55

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тръгнал си от Ботев заради напрежението с феновете след загубата от сините за първенство

Станимир Стоилов е имал договорка със спортния директор на Левски Георги Иванов - Гонзо да поеме "сините", след като прекрати договора си с Ботев (Пд). Мъри обаче така и не успява по това време да спре работа за пловдивчани. Стори го едва онзи ден, когато доста изненадващо едновременно напуснаха той и Димитър Димитров - Херо.

"Не съм сигурен, че собственикът Тодор Батков ме искаше. Истината е, че от 6-7 години с него имаме финансови отношения, които не са оправени. Аз съм единственият, на когото Батков не е платил дълговете си", изповядва се Мъри пред  "Меридиан Мач". Той все признава, че не е разговарял с Батков и не е чул лично от него, че не го иска.

Мъри посочва, че основната причина да си тръгне от Ботев е напрежението, което се възцарява в отношенията между него и феновете след загубата от Левски за първенство. То постепенно обхванало и футболистите, а в последно време се пренесло и върху ръководството. Затова Мъри решил да напусне. Той споделя и един смущаващ факт около трансфера на Тодор Неделев в Майнц 05. Двамата разговаряли ден преди Тошко да подпише и футболистът го уверил, че остава в Ботев. 24 часа по-късно се случило точно обратното, пише Sportonline.bg.