Момчета, избягвайте това през лятото

Животът

07-06-2014, 09:45

Снимка:

div.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Без значение, че лятото ни кара да премахнем по-голямата част от дрехите си, тези, които остават по нас, често са най-неподходящите. За да ви помогнем да излезете от тях, сме подбрали няколко от най-често срещаните мъжки грешки с дрешки. Четете и внимавайте!

1300202

Къси дънкови панталони под коляното

Молим ви, не! Късите дънкови панталони под коляното са характерни за дамите и малките деца. Да не говорим, че мъжките панталони от този тип са характерна стока за сергиите на някой от пазарите с не особено добра репутация.

1300206

Ленени панталони

Ако случайно сте решили, че широките ленени панталони ви придават визията на професионално курортно жиголо тип "гларус", то съвсем не сте се объркали. В комбинация със заострени бели мокасинки от пазара и тъмни авиаторски очила с пластмасови стъкла не само ще се доблишите до този образ, но е и твърде вероятно да го приемете като модел на поведение.

1300201

Бели дънки

Безумно страдате по 80-те или може би смятате, че белият цвят подчертава вашата чистоплътност? Каквото и да е, най-добре оставете белите панталони в секъндхендите и се съсредоточете над някоя по-смислена одежда.

1300204

Джапанки в градски условия

Разбираме, че е жега и искате краката ви да дишат, но разберете - джапанките са създадени за точно две места - банята и плажа. Ако не се намирате на нито едно от тях, просто ще изглеждате нелепо. Особено в комбинация с дълъг панталон.

1300205

Небрежно разкопчана ризка

Разбираме, че ходите във фитнеса и сте направили тяло, но неприкритата му демонстрация, граничеща с ексхибиционизъм, е малко плашеща. Особено ако гърдите ви са родственици с някоя гъсто обрасла горска полянка. И особено ако не ходите на фитнес.

Източник: div.bg