Маги Желязкова разкри колко е щастлива с половинката си

Булевард

08-06-2014, 17:06

Автор:

Румина Янева

Всичко от Автора

"Когато срещнах Георги, с един разговор разбрах, че този човек може да ми бъде дългогодишен приятел и партньор. Аз много рядко се доверявам и споделям факти от личния си живот и много рядко се оплаквам", каза Желязкова.

За първи път тя разкри истинските причини за раздялата с бащата на детето й - Боби Манекена, пише Lifestyle. "Примирявах се с факта, че той ме прие за даденост. Живота ни се превърна в рутина. Когато партньора ти смята, че твоето мнение не е толкова важно, не те изслушва, не иска да говори с теб, тогава нещата приключват. Ние просто загубихме комуникацията. С Георги е различно. От първия ден с Боби нямам толкова добра комуникация, колкото с Георги." Въпреки очевидната си красота, манекенката не смята себе си за жена-трофей. "Аз съм средно-статистическа домакиня. Парцалът не ми е чужд" - призна тя и допълни, че срещата с настоящия й партньор Георги е бил шанс, "който или подминаваш с лека ръка или преценяваш, че то е твоето бъдеще и трябва да си дадеш шанс за щастие и да направиш компромис с други хора."

Маги призна, че никога не е крила, че е правила козметични корекции по тялото си. След имплантите в гърдите, тя се чувства два пъти повече жена.

"Искам да се харесвам на хората, които са до мен, а не на медийното пространство. Ако нещо не харесвам в себе си веднага ще го променя. За съжаление операцията, която ми предстои не е свързана с разкрасителни процедури. Рутинна е. Надявам се всичко да е наред. Важното за мен е, че съм щастлива, обичана, имам всичко, от което се нуждая. Детето ми е добре. Бившият ми съпруг е здрав. Георги е щастлив", заяви в заключение чаровната дама.