Камелия призна: Няма да пея на турнето

От година и половина Пайнер не ми е продуцент, заяви певицата

Камелия потвърди, че няма да вземе участие в турнето на Пайнер. Това било нормално, тъй като от година и половина не била в продуцентски отношения с Митко Димитров – Пайнера.

"Не съм отсвирена, а свободна. Фирмата работи по определени правила. Когато си млад изпълнител това те устройва, но после, когато имаш вече контактите, позициите, самото име - тогава си казваш, че е по-добре да се разграничиш. За мен е важно да съм продуцирана както трябва - не само половината разходи да поема продуцентът", коментира Камелия в „Преди обед”.

За днешното положение на фолк музиката изпълнителката казва: "Дразни ме, че залите са полупразни, няма майки с деца, че се превърна тази музика за след 2 часа през нощта. Това ме натъжава".

За отношенията си с Преслава блондинката казва, че все още поддържа мнението си, че добричлийката е добър изпълнител, но напоследък загубила този плам, с който пее и песните й са се доближили до комерса.

"Попфолкът има нужда от имена като Преслава. Харесвам я като тембър, но напоследък няма плам като изпълнител". Камелия сподели, че, въпреки критиките, че Преси е отслабнала драстично, то тя я харесва слаба: "Важното е да е жива и здрава".