Ревност в основата на самоубийството на американката в Бургас

Мъжът й изневерявал, предлагал й да участва в тройки

Американката, която преди седица полетя фатално от 8-я етаж на луксозна кооперация в Бургас е посегнала на живота си от ревност.

35-годишната жена, живееща на сеемийни начала с Григор Григоров - Грег Шарански била отчаяна от изневерите на мъжа до себе си. Той се опитвал не веднъж да участва в тройки с други жени. Дори пред нея флиртувал с представителки на нежния пол без притеснения.

Грег и Алишя се срещат, чрез сайт за запознанства, разкриват техни приятели. Двамата сключват брак през 2013 г. и българинът изпълнява обещанията с. Двамата обикалят почти целия свят.

Щом установяват в България, Алишя разбира, че той не е престанал с опитите си да намира жени в интернет. Нещо повече – навсякъде е посочил за себе си, че е необвързан. Грег има регистрация дори и в сайта за намиране на платен секс и компаньонки http://www.escortbg.net, откри още проверка на „ШОУ”.

Ревнивата млада жена скача от осмия етаж след жесток скандал с мъжа си. Във фаталния ден двамата са били само в апартамента си в луксозната баровска кооперация на ул. „Демокрация” №7. Късно след обяд Алишя и 30 години по-възрастният й съпруг Григор Григоров се скарали лошо. Кавгата била толкова силна, че я чули повечето комшии. Алишя крещяла истерично, че иска развод и се заканвала да се върне в Америка.