Как да се предпазим от негативната енергия?

Животът

10-06-2014, 07:56

Снимка:

sanovnik.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Всеки ден срещаме много хора, които често ни предават негативна енергия, която ни влияе. Има възможности да се предпазим от отрицателната енергия, но трябва да се научим да ги използваме. Има хора, които не усещат негативната енергия, но със сигурност са изпитвали безпричинно безпокойство, внезапна раздразнителност и липса на енергия. Това са сигурни признаци, че около вас има голямо количество негативна енергия.

Всяка негативна енергия може да се неутрализира, независимо дали вярвате в наличието на такава, тя оказва влияние върху вас. Ето някои от най-простите и ефективни методи да изградим невидим щит срещу лоши енергийни полета.

Вярващите може да се обърнат към Архангел Михаил. Всяка сутрин го молете да отнеме негативната енергия натрупана през деня и да ви изпълни с лечебна зелена светлина. Обградете се с живи цветя и дръжте саксия с цвете близо до леглото си – живите цветя отнемат негативната енергия, попиват я и я трансформират.

Водата също е чуден помощник, ако усетите, че около вас има голямо количество негативна енергия измийте 10 пъти лицето си с вода и ще усетите облекчение. Също така всеки път, когато приключите с нещо или ви предстои ида се заемете с нещо, мийте ръцете и лицето си.

Сутрин винаги взимайте душ преди да излезете от вкъщи, това маха отрицателната енергия. Най-важното е да се обградите с положителни хора, в работна среда невинаги е възможно, но личните контакти можем да си ги изберем.

Източник: inews.bg