"Червена" депутатка псува във Фейсбук

Животът

10-06-2014, 21:16

Автор:

Мария Данаилова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Депутатката Жара Пенева от БСП не плаща данъци?

Жара Пенева си навлече гнева на стотици хора

И депутатите псуват! Нецензурна реплика от името на депутатка взриви Фейсбук. Изразът се появи в хасковския сайт novinarug.com под публикация за имотното състояние на кметове, депутати и магистрати. Авторка на псувнята е хасковската соцдепутатката Жара Пенева, която също е спомената в публикацията.
Коментърът "Що не си е...е майката!" е  направен от профила на Пенева в социалната мрежа. Нецензурният израз стоя няколко часа преди администраторите на сайта да го изтрият. Междувременно статията с коментара беше споделена стотици пъти и предизвика гнева на много хора.
Пенева, разбира се, отрича да е писала това, но е ясно, че лъже.
"Не съм писала псувни от профила си във фейсбук. Бях жертва на хакерска атака", обясни тя пред "Труд". "Нямам такъв речник. Някой ми беше хакнал профила. Друг е писал от мое име. Вече съм сменила паролата. И друг път ми се е случвало подобно нещо", коментира Пенева, но доста неубедително.
От novinarug.com разказаха, че са свалили псувнята по настояване на Жара Пенева и нейната майка. "Имаме практика да трием нецензурните думи и изрази", казаха колегите.