Тийнейджър-разносвач на пици изнасили жена, приискало му се

Животът

11-06-2014, 10:10

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Дъщеря й била само на метри от гаврата, насилникът ще лежи 13 години в затвора

18-годишен разносвач на пици изнасили жена на 37 години в Горната западна част на Ню Йорк, „защото бил загорял“, докато 7-годишната дъщеря на жертвата се е намирала само на метри от леглото. Насилникът ще прекара 13 години в затвора за престъплението. Цезар Лукас призна, че се е промъкнал в апартамента на Кия Грейвс през септември 2012 година, след като доставил пица до друг апартамент на същия етаж. По думите му, жертвата е била много пияна по време на престъплението. Лукас също откраднал Айфон и 20 долара от портмонето на дъщерята на Грейвс, пише БЛИЦ.
„Ваша чест, той ме насили, мен и моето семейство. Той преобърна живота ми наопаки“, каза в съда Грейвс, която се отказа от правото си на анонимност и говори пред медиите. Грейвс едва не се разплака, докато говореше на своя изнасилвач от свидетелската скамейка. „Казват, че времето лекува всичко, но аз все още чакам. Не съм готова да му простя. Не съм готова да се откажа. Все още съм гневна, все още ме боли, ваша чест. Той заслужава всичко, на което го осъди съда днес“, каза още тя.
Лукас е бил само на 16, когато е изнасилил Грейвс. Две години по-късно съдията го попита в съдебната зала, дали има нещо да каже. Отговорът му бе само: „Не, благодаря“.
По информация на „Ню Йорк Пост“, Лукас е предал на съда писмени признания, в които казва, че Грейвс е била „пияна“ по време на атаката. В тях се казва още, че е почувствал „такива чувства, които той никога не бил чувствал преди, които са го накарали да направи неща, които той никога не си е помислял, че ще направи в живота си“. „Махнах от нея всички възглавници, които бяха върху нея... Тя също беше загоряла. Беше много пияна. Аз бях доста изплашен, защото тя беше пияна и някак си се възползвах от нея“, пише също в самопризнанията.
Грейвс споделя, че иска да продължи напред с живота си, но й е много трудно. „Съжалявам го, трябва да му простя, за да продължа с живота си. Благодаря ви. Да му простя звучи добре. Да забравя – не съм сигурна, че мога“, каза още тя.
На слушане през януари Грейвс разказа как има кошмари, че сънува как насилникът й излиза от затвора и я намира, за да й отмъсти. Жената също е започнала да страда от параноя и постоянно се събужда по време на сън, за да проверява, дали вратата й е заключена.

Грейвс все още живее в апартамента, в който е била изнасилена – в сградата, в която тя е израснала и до днес живее и майка й.