Разследващи признаха, търсят трупа на изчезналата Стоянка

Животът

11-06-2014, 15:35

Снимка:

архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Няма да обявявам награда за бившата ми съпруга Стоянка Дудекова. Нали видяхте, в момента, в който го направих и ме арестуваха. Обвинението беше смехотворно - за незаконно притежание на патрони, които на всичкото отгоре са били намерени в къщата, в която аз не живея отдавна. Това сподели бившият мъж на изчезналата Стоянка Дудекова - Веселин Божилов, пише БЛИЦ.

На въпрос започнал ли е да се вижда с децата си Божилов каза, че му е забранено да дава интервюта по медиите. От кого обаче мъжът не уточни.

Никой не се е обаждал нито на полицията, нито на Божилов с каквато и да е вест за Стоянка. Не са претърсвани планини и гори, това са медийни интерпретации. Ние нямаме изходна точка, от която да тръгнем, казват разследващи. Те отново потвърдиха, че няма индикации изчезналата да е напуснала границите на страната. Вече се търси труп за съжаление, ще е цяло чудо, ако бъде намерена жива, казаха ченгета.

Междувременно стана ясно, че сестрата на Стоянка, Станка Дудекова, е с предупредителен протокол от Районна прокуратура в Карлово да спре да сипе обвинения срещу бившия си зет. Преди седмица той подаде жалба и поиска балдъзата му да спре да го плюе по медиите и да твърди, че има общо с изчезването на Стоянка. Засега Божилов няма да съди сестрата на жена си.