Стивън - убиецът на 18-годишното момче в София

Той нападнал с ножа си трима, двама се спасили с бягство

25-годишния англичанин на име Стивън е арестуван заради убийството на 18-годишен ученик, извършено снощи около 23,10 часа в столичния квартал „Горубляне“ .

При масов бой в района на Самоковско шосе младо момче загина, наръгано с нож. Момчето било транспортирано в болница, където по-късно издъхнало.

Преди да се стигне до трагичния инцидент, две групи младежи се сбили жестоко пред заведение в „Горубляне“. В свадата англичанинът Стивън, който често гостува в София при своя приятелка, извадил огромен нож, с който наръгал момчето няколко пъти. Очевидци на кървавото меле твърдят, че мускулестият англичанин бил като обезумял и по чудо не заклал и други, пише Инфонюз.

След свирепия екшън Стивън и още двама-трима от неговата компания избягали. Англичанинът опитал да си подсигури алиби, обявявайки на свой приятел, че е бил нападнат и ограбен и го помолил да остане да нощува у тях. На сутринта ченгетата арестували касапина от Англия.

От МВР обясниха, че участниците в зверското меле не са били футболни фенове или скинари. Момчетата са се познавали помежду си, но част от тях са имали лошо отношение към англичанина и двама други негови приятели.