И на Модната фиеста в Албена – без прашки (снимки)

Добрич Лайф

12-06-2014, 10:08

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Над 40 дефилета очакват ценителите на модата в курорта от днес

С ревю на колекция на Жени Живкова край басейна на хотел „Боряна” в Албена от 19,30 часа днес стартира 14-а поредна година Модна фиеста в Албена.  

Тази вечер ще се представи и варненската дизайнерка Боряна Пращилова, която е подготвила цветни рокли, специално за коктейл, яхта и вечерно парти.

„Ще посрещнем бога на морето Нептун, чийто образ ще бъде пресъздаден от родния манекен Диян Христов, обявен след допитване за Най-красивия мъж на десетилетието и така символично ще отбележим началото на лятото. Нептун ще излезе от морето, придружен от своите русалки, а неговата любимка ще го съпроводи до импровизирания трон, който е във формата на скала, вградена на плажа на Албена”, разкрива подробности около старта на фиестата продуцентката Мариана Аршева. Атракцията ще е още по-голяма, тъй като в спектакъла ще се включат известни родни певци и музиканти. Аршева сподели, че водещите цветове през това лято са черно-бялото и факта, че прашките са извън модата. Дължината на роклите е до коляното, а основните материи са памук и лен. Най-елементарните неща станаха най-стойностни, допълни Аршева.  

Васил Петров ще се състезава, заедно с манекенките Бояна Йорданова  /бившата жена на кмета на Варна/  и красавицата Крис Пасева.

Отново Искрен Пецов, както всяка година, ще измери със сантиметър всички желаещи да отслабнат, а последната вечер, този който е смъкнал най-много от обиколката си, получава пълната гама продукти за лятото от шведската натурална козметика. В продължение на няколко вечери във вариете театър “Албена” ще се покажат елегантни облекла, заедно с изпълненията и шоуто на Айвън от „Максимус”, сега с ново име „Иволюшън”, Васил Петров, Ивайло Колев и др.

Сутрин са ревютата на плажни и спортни костюми, аксесоари на атрактивните басейни „Лагуна бийч” и”Фламинго Гранд”.

Фиестата ще завърши с рецитал на Кичка Бодурова и най-голямата атракция в областта на елегантни облекла.