Елица и Стунджи отново са заедно, мислят и за бебе

Искрата на любовта пак е пламнала

Елица и Стунджи отново са гаджета. Двамата затоплили чувствата си покрай работа върху нови парчета. Заедно с уточняването на ноти и ритми двойката повдигнала и въпроса за общ наследник. Тъмнокосото миньонче искала да изпита радостта от майчинството, а Стоян нямал против отново да стане баща. Майсторът на ударните инструменти има голяма дъщеря от първия си брак. Това не е първият случай, в който Елица и Стунджи говорят за наследник.

Натоварените им професионални графици обаче все възпрепятствали плановете за дете. Този път ренесансът на чувствата им дошъл, след като двамата седнали и поговорили кой какво иска от живота. Двойката не за първи път прави сериозни планове за общо бъдеще.

Елица и Стунджи дори се сгодиха пред телевизионните екрани в навечерието на Коледа 2008. След това обаче варненката започна да дава заден. Със Стоян направиха доста успешни участия, докато не дойде 2011 година, когато Елица публично обяви, че със Стунджи остават професионални партньори, но пътищата им в живота се разделят. Сега обаче явно искрата отново е пламнала.