3 сватби в Пловдив на петък 13-ти

Животът

13-06-2014, 07:12

Снимка:

svatbenobet.com

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

През юни - бум на бракосъчетания в града

3 двойки ще си кажат "да" на фаталния петък 13-ти в Пловдив. Това съобщиха за Plovdivutre.bg от ОП "Обредни услуги". Един ще е изнесеният ритуал,  другите два ще са в залата в на Обреден дом "Пълдин" в Стария град.

Юни се очертава силен месец за бракосъчетания в града. По-малко са желаещите влюбени за венчавка от 15-ти юли до 15-ти август. Причините за това са жегите, летните почивки на море и балкан, както и Богородичните пости, коментират от Обредни услуги. През септември се очаква традиционно бум на сватбите.

Това лято нито една двойка не е пожелала да се обвържи завинаги на Античния театър. В работни дни церемониите са предимно в Централния дом на младоженците, а през уикенда влюбените предпочитат залата в Стария град.

Интересно! Въпреки фаталната дата петък е определен за един от най-добрите дни за сватба. Той се управлява от Венера – планетата на хармонията и мира. Тя винаги се е смятала за покровителка на влюбените. Неделя също е благоприятна за сключване на брак. Ден на Слънцето – прекрасен ден, пишат астролози! Всичко, което се започва под покровителството на Слънцето, носи отпечатъка на щастието. Най-често обаче, както в България, така и по света, се насрочват сватби за събота.  Внимавайте, този ден може да донесе щастие само на този, който е готов да пожертва заради семейството своя личен живот и кариерата си. Който и да е денят и датата на сватбата, всичко зависи от младоженците, от взаимната им любов и готовност за компромиси, изказват се психолози.