Премахнаха опасни игрушки и стари маси за продажба на плод и зеленчук

Мисия Пловдив

13-06-2014, 11:37

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Акция в "Северен"

Успешно приключи акция на район „Северен” за премахване на опасни детски игрушки и стари, опасни за здравето на минаващите пешеходци маси за продажба на плодове и зеленчуци – съобщи кметът на района Ральо Ралев.

Вчерашната акция се състоя на ул.”Петър Шилев”, южно от №12, където се премахна детска пързалка, атрофирала във времето, създаваща предпоставки за неприятни инциденти. Районната администрация реагира незабавно по сигнал на живущите в района жители.

Премахнати бяха още три броя маси за продажба на зеленчуци - стари, ръждясали, грозящи, изоставени от собствениците им на ул.”Бързия”. Сигналът беше подаден от преминаващите и живущи в района граждани.

Премахнати бяха още пет броя маси, със същото предназначение от пазара на ул.”Сакар планина”, които бяха изгили, изпочупени и създаваха опасност за преминаващите и пазаруващите граждани.

„Разчистването на район „Северен” от опасни и загрозяващи съоръжения ще продължи, благодаря на будните жители, които ни подават своевременна информация за тях” – коментира Ралев.