Миро: Галка можеше да бъде българската Мадона, но стана келнерка

Бургас Лайф

16-06-2014, 07:44

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Миро: Обичам "Каризма"

Имаше всичко необходимо, не знам какво се обърка, ожали я бившият й дуетен партньор

Галя от „Каризма" си изкарва хляба като сервитьорка в Лондон. Това разкри Миро - бившата й дуетна половинка. Въпреки големите претенции, с които напусна преди години България, и заканата да се реализира успешно в чужбина, певицата не е успяла да изпълни плановете си.След разпадането на дуета Галка заяви, че заминава за Англия, като упорито прикриваше с какво се занимава там. Бившият й сценичен партньор обаче я издаде. Миро, без да иска, се изпусна колко съжалява за разпадането на „Каризма" и професионалния провал на бившата си партньорка, написа блиц.
„Много ми е мъчно за нея. Можеше да стане звезда от ранга на Мадона, но в България. Имаше всичко необходимо, не знам какво се обърка", ожали я Миро. „Сега е просто една сервитьорка в чужбина", изпорти я той.
Наскоро самата Галя пък заяви, че в Лондон се занимава с музика и покрай професионалните си ангажименти се е запознала с приятеля си, съобщава "Монитор". Той имал собствен бизнес, но нотите му били хоби, тъй като навремето се занимавал с джаз.
Галка неведнъж е изразявала разочарованието си от родината и е обяснявала как извън България ценят талантите. Когато се озовала в Англия обаче, не я посрещнали с отворени обятия и се наложило да работи каквото намери.