Убиецът на 18-годишната Стефка отново пред съда

Крими

17-06-2014, 07:00

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Владимир Костадинов опита да протака делото, магистратите не се хванаха

Делото за зверското убийство на 18-годишната Стефка Маджарова продължава днес. Точно в 9 часа подсъдимият Владимир Костадинов отново застава пред магистратите от пловдивския съд, за да отговаря за деянието си.

Костадинов опита да протака процеса с оплаквания за болки в крака. На последното съдебно заседание в края на април той бе прегледан от лекар, който прецени, че пациентът клинично здрав и може да участва в съдебния процес.

Владимир е бивш приятел на Стефка. Той бе арестуван на 14 юни миналата година, след като ден по-рано тялото на девойката бе открито от рибари. Оказа се, че на 12 юни вечерта момичето е излизало с приятел на кафе в Кричим. В 22 часа на фаталната вечер Стефка се върнала пред дома на родителите си в село Йоаким Груево. След това следите й се губят.

Оказва се, че тя се е качила в Опел-а, шофиран от Владимир и той я е отвел до напоителен канал на малка ВЕЦ край селото, където се е случило непоправимото. Костадинов отказва да се признае за виновен, въпреки че го грози сериозна присъда.