Мощни джетове в надпревара сред най-красивите бургазлийки в Слънчев бряг

Бургас Лайф

17-06-2014, 18:06

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Две бургазлийки грабнаха наградите на Grand Флора 2014

Куката ще води най-голямото състезание до сега в България

Слънчев бряг ще стане арена на най-голямото състезание по джетски правено досега в България. На 21 юни, в 10 часа на Северния плаж ще бъде даден старт на гонката на Sunny Beach Jetski Competition`2014.
Организатор е първият официално регистриран спортен клуб по джетски в България „Съни бийч джетски рейсинг“ , известен още като „Акулите“.

Участници от цялата страна ще могат да премерят сили в пет категории седнящ джет до 200к.с. и седящ джет над 200к.с., прав джет - Категория Flyboard, категория Деца. 

Домакините обещават много адреналин и изненади както за участниците, така и за публиката. За да бъде надпреварата по-интересна и вълнуваща състезателите ще стартират по двама в т. нар. „италианско преследване” като победител ще бъде този, който даде най-добро време като сбор от два последователни старта.
За приятното прекарване на зрителите от клуба са осигурили освен най-мощните джетове в България и култовото присъствие като водещ на събитието на Мариан Вълев, познат на публиката като „Куката“ от хитовия сериал „Под Прикритие“. Редом до него ще застане и певицата Аксиния, придружена от десет прелестни манекенки. По котешката пътека ще дефилират Мис Созопол Александрина Цветкова, Мис Бургас България 2012 и 2013 - Полина Добрева и Николета Ангелова, плеймейтката Нели Вакъфова и др.