Добричлийката Виктория Медейрос няма да може да се върне в цирка, травмите й били тежки

Животът

18-06-2014, 09:31

Снимка:

24 часа

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Българската акробатка в САЩ Виктория Медейрос, която беше ранена при инцидент в американски цирк в град Провидънс в началото на май, вече няма да може да се върне в цирка заради тежките травми, причинени от инцидента, съобщи американската телевизия Ен Би Си.

 Самата Вики потвърди информацията. Четири от младите жени, които паднаха от високо под купола на цирка, заради рухнала платформа, дадоха вчера с адвокатите си пресконференция в болницата „Сполдинг” в Бостън, където се лекуват. Виктория, която заедно с мъжа си е автор на опасния номер, каза, че всички имат сериозни наранявания. Самата тя беше оперирана няколко пъти и имаше наранявания по краката и гърба, пише "24 часа".

 „Опитваме се да свикнем с това, че вече никога няма да сме същите”, каза 34-годишната българка.

 Тя каза също, че е пострадала толкова тежко, че няма да може да се върне в църка. Всичките осем акробатки, пострадали при инцидента, оцеляха, но възстановяването им е много трудно.

 Адвокатите на четирите акробатки, дали пресконференция, заявиха, че смятат да подадат иск, но добавиха, че още е рано да се каже срещу кого точно, вероятно и срещу производителя на счупилата се скоба, с която е била закрепена към покрива рухналата конструкция.

 Причините за злополуката все още се разследват.