Гнусно! Педофил се гаври с 8-годишно момиченце в Кърджали

Животът

18-06-2014, 13:16

Снимка:

архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

62-годишният насилник бил клошар. Задържан е след дни издирване

62-годишен мъж скандализира Кърджали с гнусна проява. Той примамил 8-годишно момиченце в дома си и се гаврил жестоко с него.

Педофилът се казва Стойчо и е клошар. Живее на улица "Стадионска", в един от блоковете "Простор". Движи се непрекъснато с каубойска шапка на главата и неизменно носи торби с боклуци. Постоянно е пикан и напикан, разказват съседи на арестувания, пише 24rodopi.com.

Педофилът наблюдавал от балкона си как детето играе пред блока. Заговорил го от терасата, след което слязъл при него и го поканил да му отиде на гости. Обещал, че ще му даде шоколад. В апартамента си педофилът отвел детенцето в спалнята. Съблякъл го, съблякъл и себе си и започнал гаврата.

Момиченцето се уплашило. Опитало да вика за помощ. Стреснат, мъжът извел детето от апартамента. След като се съвзело от шока, същата вечер момиченцето се оплакало на майка си. Жената веднага се обадила на полицията.

Педофилът е задържан след няколкодневно издирване, тъй като имал две жилища и се опитал да се укрие. При оглед в дома, където завел детето, били открити множество кошнички с играчки за момиченца. Пред разследващия полицай той първоначално признал, че е сгрешил като поканил детето в дома си. После започнал да отрича.

Преди седмица Районният съд постанови мярка задържане под стража. Назначен е служебен защитник. Наблюдаващ прокурор е Мирослав Кръстев от Районна прокуратура-Кърджали. Той потвърди, че има такъв случай, но отказа коментар и подробности.