Вижте как да резервирате пътуване до остров "Св.Анастасия"

Мисия Бургас

18-06-2014, 15:20

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

От общината се грижат броят на посетителите на Острова да не надхвърля 100-150 души

Ако сте решили да посетите Острова от община Бургас съветват предварително да проверите възможностите за пътуване дотам, свободните места за избрания от вас ден и час, не на последно място - прогнозата за времето, от която зависи осъществяването на курсовете. За да се избегне разочарованието от това да дойдете на място и да няма места, трябва предварително да направите резервация за вашето пътуване.

Резервацията ви не ви задължава финансово и важи до 30 минути преди часа на тръгване на кораба.Има три начина, по които може да направите резервация за пътуване до Острова:

A) по телефон - 0882 00 41 24 (oт понеделник до петък, 09:00-18:00 ч.)

B) по е-мейл - reservations@gotoburgas.com .

Резервации по телефон и е-мейл се приемат най-малко един ден преди планираната от вас дата за пътуване.

При наличие на свободни места, може да направите резервация и в деня, в който сте избрали да пътувате, като единственият начин да направите това е на място, C) в туристически информационен център - Моста в Морската градина (понеделник-неделя, 09:00 - 17:30 ч.)

Веднъж направили своята резервация, е необходимо да се снабдите с резервационен талон от Туристически информационен център - Мост. Може да  го вземете в деня на пътуванет или предишен ден, но не по-късно от 30 минути преди часа на тръгване на кораба. В случай че не се явите дотогава, резервацията ви се анулира.  Пазете резервационния си талон - той ще бъде проверен от наш представител на Моста и ще гарантира качването Ви на кораба.

Продажба на билети: Билетите за пътуване заплащате на самия кораб, при качване. Цени на билетите: 9 лв. (стандартен, в двете посоки), 6 лв. (за учащи и пенсионери), 0 лв. (деца до 7 г. и хора с увреждания). Предварителна продажба на билети не се извършва.  

Продължителност на пътуването: 30-40 мин. в едната посока.

Престой на Острова: Престоят на Острова е 2 часа. В случай че желаете да останете повече, моля проверете възможността за това при екипажа на кораба.

Разписание на корабите до края на месец юни: http://anastasia-island.com/news.php?id=17
 При неблагоприятни метеорологични условия, с оглед на вашата сигурност, е възможно курс или курсове да бъдат отменени, въпреки резервацията ви. Ако пътувате от друг град, съветваме ви да се обадете преди тръгване, за да получите най-актуална информация. При промяна на курсовете, информация за това се публикува в сайтовете: аnastasia-island.com, gotoburgas.com и facebook страницата на Oстров Света Анастасия.

Резервации за нощувки се приемат само по е-мейл: reservations@gotoburgas.com . Ако имате въпроси относно планирането на престоя си, може да се свържете с нас и по телефон: 0882 00 41 24. Резервацията Ви се счита за валидна само след изпращане на е-мейл и получаване на потвърждение.

Разположен на площ от 9 декара остров "Света Анастасия" е голям колкото един среден градски площад. На Острова има ресторант с 60 места,  лекарна с 25 места, музей, който едновременно  може да бъде разгледан от не повече от 20-30 човека, стаи за гости с общо 9 легла,  магазинче за сувенири, открита сцена, наблюдателни площадки, пейки. След като дълги години Островът беше в окаяно състояние и почти недостъпен, с отварянето си след реставрацията, интересът към него е изключително голям. Нетърпеливите да го видят са толкова много, че има дни, в които "малкият остров" се оказва действително твърде малък за всички желаещи да го посетят. За да е комфортен престоят на всеки един посетител и за да обслужим гостите си с качеството, което заслужават, не допускаме броят на посетителите на Острова по едно и също време да надвишава 100-150 човека, допълват от община Бургас