Тошко Киселичков извежда "акулите" за първа тренировка утре

Само Ванчо Траянов, Яни Пехливанов и Ахмед Ахмедов останаха от стария състав на тима

Новият старши треньор Тодор Киселичков ще направи първа тренировка с Черноморец в петък. Наставникът на "акулите" ще разполага само с трима футболисти, останали от стария състав. Договорите си не разтрогнаха Ванчо Траянов, Яни Пехливанов и юношата Ахмед Ахмедов. Предвиждат се още 4-5 попълнения от други клубове, останалите ще бъдат юноши от школата на тима. Преди да поеме Черноморец, Тошко Киселичков бе помоник треньор в нафтата, Лудогорец и Мастер, водил е и юношески формации в академията на акулите. Той е сред футболистите с най-много мачове за Нефтохимик и е юноша на клуба, но е играл и за Черноморец по пътя към влизането от "В" към "А" група. 

Костадин Башов е едно от най-желаните летни попълнения в „Черноморец-Бургас”. 31-годишният нападател няма да коства трансферна сума на клуба, тъй като е със статут на свободен агент. 

Башов е бил младежки национал и у нас освен на „Пирин” /ГД/ е обличал екипите и на „Левски”, „Спартак” /Пл/, „Черно море”, „Родопа”, „Видима-Раковски” и „Литекс”. Играл е и в първенствата на Гърция и Кипър.

През миналия сезон Башов изкара подготовка с Нефтохимик, но до договор с клуба не се стигна, поради несигурното финансово положение на клуба.