Кралицата ще присъства на снимките на "Игра на тронове"

Очаква се Елизабет Втора и съпругът й да посетят квартал"Титаник" в Белфаст, където се снима сериалът "Игра на тронове".

Кралицата на Великобритания Елизабет Втора и нейният съпруг, принц Филип ще посетят снимачната площадка на сериала "Игра на тронове" по време на визитата си в Северна Ирландия, съобщават в Туитър от британската кралска резиденция, предаде БТА.
В Северна Ирландия кралицата и съпругът й ще са от 23 до 25 юни. 

На коя дата кралското семейство ще се срещне с актьорите и снимачната група, не се
съобщава.
Освен в Северна Ирландия "Игра на тронове" се снима също в Малта, Хърватия, Исландия и Мароко.  Неотдавна бе излъчен последният епизод от четвъртия сезон на хитовия сериал "Игра на тронове" на HBO. Той бе проследен от 7,1 милиона телезрители, припомня Ройтерс, позовавайки се на телевизия HBO.
Финалът, озаглавен "Децата", е гледан от 1,5 милиона зрители повече в сравнение с последния епизод на предишния сезон. На финала много от водещите герои са взели важни решения, насочващи към следващия сезон.
"Игра на тронове" наскоро стана най-гледаният сериал в историята на телевизия HBO, задминавайки популярната поредица "Семейство Сопрано". Средната гледаемост на "Игра на тронове" чрез всички платформи за излъчване е 18,6 милиона зрители на епизод. Затова
не е чудно, че създателите му обещаха пети и шести сезон.