Разкраси се според звездите

Животът

19-06-2014, 18:11

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ти можеш не само да подобриш съществено съдбата си, но дори да излезеш на качествено ново жизнено равнище, само като си направиш няколко процедури на нужното място и в нужното време!
Знаеш ли, че, започвайки нещо в определен ден, можеш да обречеш начинанието си на страхотен успех или на пълен провал? Това става, защото всеки ден от седмицата си има свой покровител - планета, която го изпълва със своята енергия и оставя своя следа върху всичко, което прави човек, пише БЛИЦ.
Космическото влияние и планетарните взаимодействия се отразяват и на такова на пръв поглед земно нещо, като грижата за себе си. Например една и съща козметична процедура може да даде умопомрачителен ефект във вторник и едва ли не да навреди в четвъртък. За да избягваш това, трябва много внимателно да избираш деня, в който ще започнеш да посещаваш салон за красота. Денят трябва не само да е подходящ за планираната процедура, но и да бъде антагонист на този ден от седмицата, в който си се родила. Това ще осигури на твоя сеанс по разхубавяване двоен ефект. Всички описани свойства на дните се отнасят и за мъжете, грижещи се за външността си.


Ден на раждане                    Ден антагонист - подходящ
                                                  за разкрасителни процедури

Понеделник                          Неделя
Вторник                                  Петък
Сряда                                     Четвъртък
Четвъртък                             Сряда
Петък                                      Вторник
Събота                                   Неделя
Неделя                                   Понеделник


Понеделник
/Планета покровител - Луната/

Добър ден за подстригване, ако искаш да се избавиш от тъгата. Задно с отрязаните коси ще те напуснат негативните емоции и изнервеността поради натрупали се проблеми. Не е препоръчително обаче да се подстригват родените във вторник, сряда и неделя. В понеделник никой не бива да си реже ноктите - това ще отнесе жизнената му енергия.
Вторник
/Марс/

Масажът на лицето и тялото на този ден ще донесе максимален ефект. Енергичното въздействие на вратната зона и гърба ще ободри уморените от делничната монотонност и онези, на които им липсват активност, смелост и волеви качества. Педикюрът с масаж на ходилата на този ден ще върне самоувереността и загубения интерес към секса. Вторият ден от седмицата се разглежда от астролозите и като подходящ за пластични операции. Но ако си родена в понеделник или петък, във вторник е най-добре да се въздържаш от всякакви салонни процедури и хирургични вмешателства.
Сряда
/Меркурий/

Всякакви манипулации с косата в този ден ще нормализират нервната система. Те активизират логическото мислене, подобряват паметта, повишават способността за обучение и благоприятстват установяването на контакт с нужните хора и организации. Водните процедури /баня, басейн и ароматизирана вана/ в сряда обещават да повлияят положително на личния живот. Всички тези радости обаче, включително най-обикновеното миене на главата, не се препоръчват на родените в четвъртък.
Четвъртък
/Юпитер/

Козметичните маски на този ден подпомагат промените в отношенията с околните и решаването на социални и финансови проблеми. Във всеки случай непременно ще ти се случи нещо приятно. Стига да не си се родила в сряда. В такъв случай в четвъртък по-добре се заеми с каквото и да е друго, само не с грижи за външния си вид.
Петък
/Венера/

Денят под патронажа на планетата на красотата е добър за всякакви козметични процедури. Но, уви, не е подходящ за родените във вторник. За всички останали грижите за лицето и тялото на този ден гарантират съдбовни запознанства, перспективни контакти и вълнуващи срещи. Внимание: тоталната промяна на имиджа в петък може да преобърне целия ти живот! Ето защо преди да се превърнеш от блондинка в брюнетка или обратното, помисли добре готова ли си за кардинални промени.
Събота
/Сатурн/

Ще се учудиш, но епилирането през този почивен ден може да подобри съдбата ти като цяло! Смята се, че заедно с излишната растителност от теб ще се махнат всички кармични дългове и грехове на твоя род. Химическото къдрене на този ден стабилизира психиката и привлича материално благополучие. Масажът на главата подпомага развитието на логическото мислене и изявата на творческите способности. Съботното посещение на солариум ще ободри духа ти и ще те зареди с енергия. Нито една от тези процедури обаче не бива да правят в събота родените в неделя.
Неделя
/Слънце/

Изключително неподходящ ден за подстригване - можеш да си “отрежеш” късмета. Ако си в процес на решаване на някакви проблеми или посред пътя към приключването на нещо важно, подстригването в неделя може да те върне далеч назад. Това се отнася за всички, но най-вече за родените в понеделник. За тях неделното посещение на фризьорския салон може да бъде фатално и за личния им живот. Затова пък родените в останалите дни е добре да си правят маникюр и да си удължават ноктите в неделя. Смята се, че така те могат “да уголемят и излъскат” своя успех.