Трептене на окото издава какво ви очаква в близко бъдеще!

Дори и лекото трептене на окото се смята за предвестник на определени събития в живота


Ако вярвате в суеверията свързани с трептене на окото и не смятате, че за тях има физически причини, вижте какво означават различните трептения.При треперене на горния клепач на лявото око, пригответе се за хубави събития и щастливи дни. Но внимавайте, ако това се случи на долния клепач – чакат ви неприятности и проблеми в близко бъдеще.

Радвайте се, ако ви трепери дясното око – чакат ви финансови постъпления.
Младите момичета трябва да внимават, ако им трепери десния клепач на първа среща – любовта, която ги очаква ще бъде невероятна и зашеметяваща. Приемете треперенето на лявото око на първа среща като сигурен знак, че връзката няма добро бъдеще и скоро ще се разпадне.
Но има начин да промените това като измиете очите си със светена вода, гласи поверието. Така може да промените съдбата на връзката си.
Внимавайте, ако ви предстои важна среща свързана с финанси и ви потрепери лявото око – вероятно ще имате неприятности и ще берете ядове.
Трептенето на окото може да ви помогне и при запознанство с нов човек – лявото око, ако ви потрепери, бягайте далеч, а ако е дясното – хубави дни ви чакат след това запознанство.

Друга разновидност на суеверията свързани с трептенето на окото, гласи, че ако ти трепти лявото око, някой говори лошо за теб, а ако е дясното – значи говорят хубави неща за вас. Също така трептенето на дясното око може да означава, че ще имаш добра среща с човек, който не си срещал отдавна.

Според индианската култура, трептенето на лявото окото означава голямо нещастие, а на дясното, че предстои раждане на дете в семейството и любов за неомъжените момичета.