Скандално! Докато във Варна оплакват жертвите, Шамара се забавлява

„Животът е хубав, защото е красив!”, каза преди време Шамара...За простака животът винаги е красив, бихме казали ние....

Залязващият рапър Мишо Шамара реши да се изгаври с бедстващите хора, карайки сърф в наводнен паркинг.

Въпреки ужаса от трагедията във Варна, Мишо реши да спретне за децата си ден за игри и забавления и ги изведе да се понамокрят сред ужаса на приливната вълна, взела десетки жертви в морската столица.

Че е прост - прост е, спор няма. Предполага се, обаче, че човек трябва да има поне малко уважение и съпричастност към болката на съгражданите си.

Припомняме, че от година насам Шамара не пропуска да демонстрира политическата си ангажираност, както и да се "тупа в гърдите" като покровител и защитник на обикновените хора.

Е, показа и реално що за стока е! 

„Един прекрасен момент с моите най-прекрасни деца по време на най-ужасното време", похвали се той пред приятели и малкото останали фенове, като дори онагледи с видео „веселите” моменти с наследниците си на фона на ужаса във Варна.

Вместо това, можеше да бъде инициатор на събиране на помощи за бедстващите хора, но не можем да очакваме проява на какъвто и да е интелект от страна на "грижовния татко".