Соня Васи спала и с двамата братя Аргирови, била на 14

Булевард

21-06-2014, 13:09

Автор:

Мария Данаилова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Соня Васи живеела без баня

На 12 се влюбила в тях, гонила ги две години

Соня Васи била едва на 12 години, когато се влюбила в братя Аргирови, а на 14 вече е топлила леглата и на двамата близнаци, пише "Уикенд".

"Бях влюбена в тях още на 12-годишна възраст. Дори тогава вече бях достатъчно привлекателна за мъжката половина от този свят, защото един техен колега ме вкара на концерта им. Видях ги на живо и веднъж завинаги се убедих, че трябва да ги познавам лично, каквото и да ми струва това. Трябваха ми 2 години, за да се докопам до тяхното внимание", казва Васи.

Соня не крие, че е споделяла леглото и на двамата. "Тръгнах с Благовест, а Светослав страшно започна да ревнува. Двамата просто харесваха едни и същи неща. Не е случайно, че после първите им жени бяха братовчедки. С тях прекарах страхотни моменти. Много се обичахме, но и много се биехме", споделя още Васи.

"Братята заминаха на дълги турнета в Русия, там много ги обичаха. Оставяха ме в техния апартамент до Сточна гара, където наистина беше страхотна мизерия. Дори нямаше баня и трябваше да се къпя при съседите. Често оставах без пари и трябваше да се храня пак при добри хора от съседния апартамент. Не им се сърдя, че са ме оставяли на произвола на съдбата. На 18 се уморих от скотския живот и реших да се разделя с тях и да поема по своя път", разказва блондинката.

С днешна дата Соня живее в Америка и гледа дъщеря си Бриана, като смята, че момиченцето й ще е следващата голяма тенис звезда.