Ники Михайлов изневерил на Алисия?

Вратарят въртял любов с Емануела още в началото на връзката си с бившата на Божинов

Истинската причина за скарването между Алисия и Емануела, които бяха първи дружки, не е на професионална основа, а на лична, пише ХотАрена.нет.

 Горещ слух, че Емануела е преспала с Ники Михайлов, стигна до ушите на HotArena.net.

 Според сигурни източници още през 2009 г. между Емануела и националния вратар имало флирт, макар Ники вече да бил с приятелката й. Двамата били заедно в продължение на месец, след което Михайлов отново се върнал при Алисия, а Емануела останала пак сама и озлобена.

 Точно в този период се слага и край на инак доброто приятелство между Емануела и Алисия. Стигна се до там, че Алисия публично изрази гнева си към Емануела, намеквайки за лекия й нрав и готовността й да направи всичко, за да спечели още популярност.

 Известната с голямата си уста Емануела обаче също не даде на заден и не пропусна да захапе врагинята си в последното си интервю, писа Всеки ден.

 „Не харесвам Алисия, защото е надута! Това момиче забрави откъде е тръгнало. Има хора, които още помнят подвизите й по кръчмите на Вакарел. Не може да не казваш „здравей” на колегите си, да си мислиш, че си нещо повече от тях. Какво като сме от една и съща фирма – това не ми пречи да я мразя. Говорила съм си с много мои колежки и те са на абсолютно същото мнение за нея”, категорична е Емануела.