Весела: За малко да зарежа Елин

Виждахме се само, когато той поискаше, заяви красавицата

„Преди връзката ми с Елин да стане толкова сериозна, бях твърдо решила да се разделим. През първите две години от отношенията ни се виждахме само, когато той решеше. В един момент ми омръзна, беше време да приключа такъв тип връзка”. Това призна съпругата на футболиста Елин Топузаков – Весела, в откровено интервю за "Поверително от NL".

 

„Тогава получих един много важен есемес от него, Елин поиска да се видим и поговорихме. После той замина на лагер и след като се върна, ми предложи да опитаме да заживеем заедно. Направихме го, а след 6 месеца заминахме за Израел, където останахме 2 години и така се случиха нещата между нас”, допълни красавицата.

Весела сподели подробности за най-емоционалния момент от любовта й с Елин – предложението за брак. Подари ми годежния пръстен на Бъдни вечер, когато се бяхме събрали всички роднини. Аз отворих кутийката, видях бижуто и бързо я затворих. Просто не можех да повярвам”, откровена беше хубавицата.

Тя обаче допълни, че на любимия й Елин не му се получават изненадите, защото винаги нещо се случва. Романтичните му планове не пожънали успех нито на почивката им на Малдивите, нито по време на престоя им в мечтания за всяка двойка град – Париж.

 

Днес Весела и Елин са горди родители на малкия си син Виктор. „От много време искахме да станем трима, но не се получаваше. Аз имах един спонтанен аборт преди две години, което беше шок за мен”, сподели Весела пред водещата Николета Лозанова.

 

Футболната половинката разказа, че любимият й много искал да присъства на раждането на бебето, но самата тя не му разрешила, защото се чувствала некомфортно. „Да бъдеш майка изобщо не е лесно, голям стрес е и невероятна отговорност. Тепърва ще свиквам с това”, призна си откровено хубавицата.