Адел взривява пазара с нов албум

Пази подробностите в тайна

Адел е завършила записите за третия си албум, който се очаква да носи името „25”. Певицата иска да издаде албума неочаквано като Бионсе. Тя пази подробностите за него в тайна.

„Албумът е написан, записан и завършен”, каза пред неназован източник. „На теория той може да излезе в продажба още утре, ако тя пожелае. Планът е да бъде издаден в цял свят в iTunes напълно изненадващо, без никаква реклама. Тази шокова тактика проработи смайващо при Бионсе. Албумът на Адел толкова се чака, че няма нужда от дълга реклама”, споделя още той.

Дата за издаването на албума още не е определена. Според приближени на певицата това ще стане през есента, след което тя ще изнесе няколко концерта за неговата промоция, а през 2015 г. може да направи турне.

За новия албум Адел намекна през май в Twitter. Британската певица стана известна с меланхоличните си песни за раздяла. Очаква се третият й албум да е по-жизнен, като се има пред вид промяната в личния й живот. Тя има щастлива връзка със Саймън Конеки и през октомври 2012 г. роди син от него, когото нарече Анджело.

Адел е една от най-успешните поп изпълнителки. Нейният втори албум „21” е най-продаваният в света две години. Тя има 9 награди „Грами” и един „Оскар”. Последния си концерт Адел изнесе в шотландския град Глазгоу на 25 септември 2011 г. След това тя прекъсна кариерата си заради операция на гласовите струни и раждането на сина й.