Чочо от Несебър дава 2 милиона евро за къща в Боровец

Бургас Лайф

23-06-2014, 11:00

Снимка:

slava.bg

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Олигархът Чавдар Александров, по-известен като Чочо Несебърски, се готви да наброи 2 милиона евро за кипра къща в курорта Боровец. Хасиендата, която е собственост на имотен софиянец, от няколко дни е обявена за продан. Хора от обкръжението на несебърския мултимилионер разкриват, че Чочо е проявил солиден интерес към имота и дори вече го е капарирал. Според запознати къщата изобщо не била за „изпускане“ – тя се разпростирала върху 400 кв. метра застроена площ, които се разполагали върху общо четири етажа. Жилището имало 5 спални и 5 бани, а площта на парцела била 1800 кв. метра. Домът бил и с басейн в двора. Къщата е луксозно обзаведена. На ниво сутерен са разположени фитнес със сауна и джакузи и баня.
Несебърският олигарх планирал новата придобивка в Боровец да му бъде нещо като резиденция за срещи в неформална обстановка, а също така и място за почивка сред чистия въздух на Рила.
Чочо Александров е известен с разнопосочния си бизнес и въпреки че пострада от кризата, той е един от най-богатите хора в Несебър.
Самият Александров е един от най-атрактивните несебърски предприемачи с бизнес в няколко направления. За кратко време той се занимаваше и с политика, след като основа партия ДЕЛА. Сега предпочита да се концентрира отново около бизнеса си, но същевременно не пропуска да удари финансово „рамо“ и на някои от политическите партии..Несебърският милионер е известен и като ценител на женската красота. Около младия мъж са пърхали доста ВИП-мадами, написа Шоу. С името му са свързвали Ивайла Бакалова, Таня Боева, Анита Мейзер, дъщерята на Искра Радева – Елена Станклова, но те са само малка част от многото „златотърсачки”, които се целят към него... Заради парите му около него обяснимо се въртят моделки, миски, дебютантки от медийните хроники, както и певици на всяка възраст. Затова и мълвата го свързва с дузина поп- и чалгапевици, модели и няколко „Мис България”. Той обаче твърди, че фолкзвездите присъстват на неговите партита само по служба.