Кмет яде бой заради мръсни тоалетни

Животът

23-06-2014, 13:26

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Подаде оставка обиден

Кметският наместник на смолянското село Полковник Серафимово Михаил Василев обяви във Фейсбук, че напуска поста. Причината била, че бил бит от съселянин, заради мръсни обществени тоалетни в селото, пише smolyanpress.net.

Случката станала към 10 часа на площада. По същото време над селото се провеждаше събор на чужденци поканени от англичани, живеещи в Полковник Серафимово.Чужденците спирали на площада, от където ги извозвали към ливадите. Според 45-годишният управник, Красимир Глушков го ударил в лявото ухо след кавга. Глушков се възмутил, че се излагат пред гостите, които няма къде да се облекчат.

Казах му нямам работници да я изчистя. Напсува ме, удари ми в ухото, вдигнах кръвното и захарта. Обадих се на тел.112, дойде "Бърза помощ". Имам свидетелство от съдебен лекар за лека телесна повреда и ще съдя Глушков, заяви Василев.

Кметският наместник твърди, че полицията закъсняла и подал за жалба в прокуратурата.

Разпоредил съм проверка по жалбата му. Ако полицаи не са си свършили работата ще си понесат отговорността, но ако се окаже, че сигналът не е бил спешен, може на кмета да му бъде съставен акт, заяви шефът на ОДП-Смолян гл. инспектор Евгений Василев.

Всички очакваме в безработицата чужденците, а кмета изобщо не си мръдна пръста да почисти центъра. Цял ден водих чужденци до моята тоалетна и след това плащах на човек да чисти центъра и тоалетните, гневи се Глушков. 54-годишният мъж има къща за гости в центъра. Твърди, че бил силно афектиран от кмета, но не го е удрял, а само го дръпнал за дрехата. Според него кмета саботирал селото и събора, заради това, че англичаните не искали да платят за негова ливада до мястото на купона.

В селото сега се събират две подписки "за" и "против" оставката на кмета.