Само за жени: Разбери кога ще се омъжиш

Животът

23-06-2014, 15:14

Снимка:

beu.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Стар руски метод за сватбено гадаене

Едва ли има жена, която да не се е питала кога ли ще се омъжи. И това е съвсем естествено, защото един от най-големите ни страхове е, че може никога да не срещнем своя човек и да останем сами.

Някога старите руски гадатели използвали един съвсем прост метод, за да разберат съдбата на неомъженото момиче. По-късно това врачуване добило такава популярност, че започнало да се прилага в домашни условия от самите госпожици. Ето какво включва то.

Нужно е да вземете една чаша или купичка и да я напълните до половина с вода. Необходим ви е и конец (дебелината и цветът му нямат абсолютно никакво значение) дълъг около 30 см., който да промушете през пръстен без камък. Най-добре използвайте такъв с формата на халка.

Вдигнете висящия пръстен над чашата и се съсредоточете. Пуснете пръстена до дъното на съда, но без да отпускате конеца, след което веднага го извадете. Пръстенът трябва да остане в чашата, но не и да докосва водата. Ако пръстенът не се поклаща, то в близко бъдеще не се очертава сватба. Ако пък се поклаща, то пребройте колко пъти се удря в стената на чашата – количеството на ударите съответстват на броя години оставащи до сватбата. Ако пръстенът не докосва стената на чашата, то радостното събитие ще е съвсем, съвсем скоро. 

Източник: beu.bgСнимка на Деня

Щрихи от Плевен