ПловдивУтре: 24 юни

Мисия Пловдив

23-06-2014, 19:00

Снимка:

plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ето някои от по-важните събития в Пловдив утре

Точно в 10,00 часа в заседателната зала на община Пловдив кметът Иван Тотев ще даде подробности за международния конкурс за площад "Централен".

В 10,30 часа ще се проведе заседание на Регионалния съвет за развитие  на Южен централен район под председателството на областния управител на Пловдив. 

Център за обществена подкрепа "За деца и родители" към фондация "За Нашите Деца" и екип по приемна грижа по проект "И аз имам семейство" при община Пловдив организира събитие под наслов "Всички заедно за приемната грижа". То е част от кампанията на фондацията "Приемните родители даряват любов. Дарете и вие". Началото е в 10 часа, зала "Пълдин" на хотелски комплекс "Санкт Петербург".

ВАЖНО!

От утре за движение ще затвори източното платно на бул. "Цар Борис III Обединител" в отсечката  от бул. "Шести септември" до бул. "Марица юг". По тази причина маршрутите на автобусите по линии № 1, 4, 7, 9, 15, 25, 27 ще бъдат променени. ЧЕТЕТЕ ТУК!

И още!

От 18,00 часа в галерия Възраждане ще се отрие изложба скулптура "Хрумки" на Матей Матеев. С откриването й ще се даде и начало на търг за една от пластиките от изложбата. Началната цена на търга е стойността на два билета за пътуване до Кюстендил.