Пътната обстановка в Пловдив и областта

Мисия Пловдив

24-06-2014, 08:20

Снимка:

bulgaria.utre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Добре е да знаете

Пътните настилки в областта са сухи, няма данни за проблемни пътни участъци, съобщиха от Областно пътно управление, предава Фокус.

Временно са въведени ограничения за движение на моторни превозни средства по пътя Белица-Загражден –Давидково в участъка от км 13+500 - Държавно ловно стопанство „Кормисош”, след село Белица до границата с област Смолян при км 18+431 – затворен за движение, посочват и от Агенция „Пътна инфраструктура”.

Движението в град Пловдив е натоварено в този час, по централни булеварди и входно-изходните артерии. Продължава ремонтът по източното платно на моста на бул. „Васил Априлов”. Във връзка с изграждане на кръгово кръстовище на булевард „Цар Борис III Обединител” с булевард „Марица юг” в Пловдив до 21 юли се затваря за движение източното платно на булевард „Цар Борис III Обединител” в отсечката от булевард „Шести септември” до булевард „Марица юг” със спиране движението на автобусите от вътрешноградския транспорт. По тази причина маршрутите на автобусите по автобусни линии с номера: 1, 4, 7, 9, 15, 25, 27 се променят.