Глория: Постоянно чета жълти клюки за дъщеря си

"Добре дошла в отбора, за да видиш как се чувствам", й казвала певицата

Глория призна в тв интервю, че се чувства добре когато успява да бъде анонимна. Въпреки че това най-често се случва в чужбина, все пак и у нас намира начин да избяга от светската суета.
"Не съм чак толкова суетна. Живея от 15 години в София, карам си колело в парка спортно екипирана и си живея моя живот", казва тя и признава още, че харесва анонимността, а за популярността казва: "Всеки те гледа под лупа и те преценява по някакъв начин, всякакви неща и подхвърляния чуваш", каза Глория в "Преди обед".

Пестелива на подробности относно личния си живот, певицата споделя за порасналата си дъщеря Симона:
"Мисля, че съм отгледала и възпитала едно добро дете, което е пълна отличничка. Учи в музикалното училище, ще бъде студентка. Има приятел от една година, съвсем нормално е. Божа работа какво ще стане. Постоянно чета някакви жълти клюки за нея. Казах й: "Добре дошла в отбора, за да видиш как се чувствам", разказва певицата.

Глория ще бъде рожденичка на 28 юни и ще празнува заедно с почитателите си. "Този рожден ден ще бъда на работа - и на 27, и на 28. Празникът ще продължи доста дълго време. Обичам си работата, имам си много почитатели, имам прекрасно семейство, дом, какво повече от това", споделя тя.