Хаус-легендите My Digital Enemy взривяват утре Слънчев бряг

Британският тандем ще гостува в Bedroom на Южния плаж

Британците Серж и Кийрън, които се крият зад интригуващото име My Digital Enemy ще взривят утре вечер Южния плаж в Слънчев бряг. Те ще бъдат специални гости последния уикенд от месец юни на верига клубове Bedroom.
В петък на 27 юни популярното дуо ще излезе на сцената на Bedroom Beach, като техен подгряващ диджей ще бъде DJ Andrew. Vanity Fair е партито на фона, на което двамата бритаци ще се вихрят зад пулта. На следващия ден – 28 юни My Digital Enemy ще зарадват софийските си почитатели в Bedroom Premium Club, където преди тях ще се изяви резидента на клуба – DJ Dimo.BG. Кабаретната програма White Devils пък ще нагорещи летните страсти.
Серж и Кийрън работят заедно вече повече от 10 години по различни проекти и вече са си извоювали статута на едно от остриетата в хаус музиката. Първият им успех е третото място на техен трак през 2005 г. в британските чартове. Този пробив ги превръща в желани партньори за ремиксове за такива имена като Snoop Dogg, Beyonce, Ke$ha, Britney Spears, Usher, Lady Gaga & Groove Armada.
През 2013 г. My Digital Enemy влизат с 5 трака в ранглистата на Beatport House Top 10, като 3 от тях се задържат на трето място. А авторската им песен “Wrong” достига до позиция № 1 и се задържа на нея в продължение на шест седмици. Техният ремикс на парчето на Crazibiza “My Lips” остава шестата най-добре продавана песен на Beatport House за цялата 2013 г.