Георги Христов подарява сърцето си на пловдивчани

Пловдив Лайф

26-06-2014, 10:08

Снимка:

senzacia.net

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Великият български изпълнител с бутиков концерт под тепетата тази вечер

Вторият концерт на Георги Христов от националното му турне ще бъде в града под тепетата. Събитието ще се състои на днес от 19.00 ч. на Лятна сцена "Орфей". Заедно със своя бенд "Черно и бяло" той ще изпълни част от големите си хитове и предпремиерно - някои нови заглавия, които ще бъдат включени в предстоящия му албум, предава hotnews.bg.

"Моите концерти в Пловдив винаги са били в панаирните палати и в Амфитеатъра. Но искам бутиковият концерт, който сега предлагам на своите почитатели, да бъде на такова бутиково място, каквото е реновираната лятна сцена "Орфей"!" – каза Георги Христов.

Националното турне на Георги Христов – 2014 обхваща над десет града в страната и стартира от Варна през април. След Пловдив, предстои шоу в Бургас, което е насрочено за 9 юли. Певецът ще обиколи още Русе, Стара Загора, Ямбол, Сливен, Враца, Плевен, Кюстендил, Благоевград, Ботевград и др. Датите са в процес на уточняване. Галаконцертът в София ще се състои на 26 ноември /сряда/ в зала 1 на НДК от 19.00 ч. На него ще бъде официалното представяне на дългоочаквания нов албум на певеца, издържан в стил мелодичен поп. Дискът е планиран да излезе на пазара до края на годината.