Милен Георгиев: Днес ще видим най-твърдия хикс на Световното

"Довечера ще бъде прощалният мач на Дон Фабио начело на Сборная" - смята футболният мениджър

Снощи бургаският футболист Георги Чиликов направи прогноза, че финалисти от групи Е и F ще бъдат отборите на Франция и Швейцария, Аржентина и Нигерия. Нещо повече голмайсторът позна и трите знака в своята прогноза, като единствено му убягна двубоя Аржентина – Нигерия, за който Чиликов прогнозира равенство.

След Георги Чиликов, неговият добър приятел и съотборник, както и партньор в бизнеса Милен Георгиев направи своята прогноза за предстоящите срещи тази вечер. Ето как Георгиев прогнозира крайните резултати:

Според голмайстора на Нефтохимик Португалия ще победи Гана с разлика от поне 2 гола. Това обаче няма да е достатъчно за мореплавателите, защото пак според Георгиев, тази вечер ще видим най-твърдия хикс на Световното в Бразилия. Ще го сътворят отборите на Германия и САЩ, които при този резултат се класират напред в турнира. Милен добави, че за да е по-интересно на публиката, в мача ще има и голове – 1:1.

В другата група отборът на Белгия, която вече си осигури продължаването напред, ще победи Южна Корея минимално. Това ще се случи поради факта, че тимът ще играе с много от резервите си и заради това, че вече мисли за осминафиналите. Що се отнася до последния двубой Алжир – Русия, предпочитанията на младия футболен мениджър са на страната на африканците. Според Георгиев това ще бъде прощалният мач на Дон Фабио начело на Сборная.

Дали тези смели прогнози на бившия бургаски футболист ще се сбъднат, ще разберем тази вечер.