Вижте наедрялото коремче на Радина

Актрисата ще ражда около Коледа

Радина Кърджилова очаква първото си дете. Актрисата бе изловена от папараците на  предаването на Николета Лозанова „Поверително от Н.Л.", които щракнаха брюнетката с наедряло коремче, доказващо, че талантливата театралка ще става майка.
Очевидно Радина вече не се притеснява от плъзналите в последно време слухове, че носи в утробата си дете, тъй като красавицата смело се разхожда из столичните улици с прилепнали ластични дрехи, които очертават формите й и най-вече порасналото й коремче.
Ежедневно на централната столична улица „Раковски" актрисата може да бъде забелязана как разхожда домашния си любимец - лабрадора Аксел Дуду. Компания понякога й прави и любимият й Деян Донков, с когото вървят винаги хванати под ръка.
Кърджилова дори споделяла пред познати, че е сигурно, че ще има момче. Видеозонът все още не показвал пола на бебето, но съдейки по старите поверия, тя била убедена, че ще е мъжка майка - актрисата не спирала да яде месо, а и в рода й на всички жени първородните рожби били мъжки - все знаци, които й загатвали, че и тя ще се радва на момченце.
С благоразположението на бременната се е заела и цялата рода на Радина и Деян. Майката и бащата на красавицата били буквално неотлъчно до нея, като често дори я дразнели с прекаленото си обгрижване и въпроси. Кърджилова засега карала лека бременност и нямала нужда от чужда помощ, заради което предпочитала роднините й да я оставят на мира и едва след появата на мъника да й помагат с каквото могат, пише "Всеки ден".
Актрисата благодарила на Господ, че точно сега й изпратил този дар, който трябва да се пръкне на бял свят в дните преди Коледа.
Радина била доволна и от друг факт - заради леката си бременност към момента тя смятала идните три месеца да хвърли котва на морето. Кърджилова и Деян ще изкарат своето романтично лято на каравана в къмпинг „Градина".