Шок! Историята на един алкохолик...на 2 години!

Малкият Чън Чън е едва на 2 години и вече има проблеми с чашката

Най-младият алкохолик в света е едва 2-годишен и вече може да изпие цяла бутилка бира за броени минути. Това се случва без да му се замае главата. Детето опитало вино за първи път на 10 месеца, а изпило първата халба бира, преди да навърши годинка, пише Lifestyle.

Малкият Чън Чън отпил първата си глътка вино, когато бил едва на 10 месеца, тъй като ревял страшно много, а баща му, който тогава трябвало да се грижи за него, не можел да го успокои.

Напитката обаче явно много му се усладила, а родителите му видели, че го успокоява, затова продължили да му дават вино, както и бира. Детето показало учудваща устойчивост на напитките, като се замайвало съвсем леко.

Едва два месеца след първото опитване на алкохол той изпил първата си цяла халба бира. С месеците обаче Чън ставал не само по-устойчив на пиячката и не показвал никакви признаци на опиянение дори след цяла бутилка бира, но и се пристрастил.

Майката на Чън все пак започва да осъзнава сериозността на ситуацията и възможността да бъде арестувана заедно с бащата за безотговорно отношение. Тя посочи, че се опитват да откажат малчугана от спиртните напитки, но не могат да го успокоят с нищо друго, когато започне да реве.