Родни звезди тънат във фекалии на плажа на „Градина”


От двете поредни проверки във връзка с „кафявото петно”/което се оказа кал от река Равадинска/ в морето на къмпинг „Градина” стана ясно, че само родните звезди и ВИП-персони затъват във фекалии там.
Плажът е разделен на три части и фирмите, които стопанисват северната и южната част са изрядни. Има еко тоалетни, има места със течаща вода, почистено е от наводненията.
Между тези два къмпинга обаче е „лагерът на звездите”. Мястото е отдадено за стопанисване на Людмил Стойков.
Според очевидци в момента там е пълен погром. Багер влиза в морето и загребва пясък за плажа. Това е забранено, тъй като там е защитена местност, обясниха еколози.
Няма екотоалетни, нито пък септични ями, в които да се изхвърля съдържанието на тоалетните на караваните. Това означава, че родните звезди няма къде да си изхвърлят „битово-фекалните води”, които събират.
Точно тази на част от плажа години наред лятото прекарват – Лора Крумова, Калин Врачански, Юлиян Вергов, Калин Вельов, Радина Кържилова, Снежана Макавеева и още много други.
Точно по време на наводненията там бе и журналистката Генка Шикерова, която бе решила да ражда природосъобразно на брега на морето. Вместо това обаче, тя се прибра в София и направи репортаж за „кафявото петно”.
Черноморски фар