Три месеца ни вест, ни кост от Стоянка! Търси се труп

Животът

27-06-2014, 09:05

Снимка:

архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Разследващи предполагат, че жената е закопана някъде в Балкана

На 26 юни се навършиха три месеца от мистериозното изчезване на Стоянка Дудекова от Карлово, пише БЛИЦ.

48-годишната майка на две деца сякаш потъна в дън земя на 26 март около 4,30 сутринта на път за работа. От тогава няма ни вест, ни кост от жената. Беше предприето масивно разследване, впрегнати са криминалисти от София, Пловдив и Карлово. Версията, че Дудекова е забегнала в чужбина не издържа. Няма доказателство, че Стоянка е духнала зад граница. Мъжете, с които жената е имала интимна връзка клед развода си, също не насочиха ченгетата наникъде, тъй като никой няма идея къде е Стоянка.

Търси се труп, казват разследващите, въпреки, че роднините и децата й се надяват на добра вест. Източник на разследването е заявил, че той и колегите му смятат, че жената е закопана някъде в Балкана.

"Нямаме идея къде да търсим, ние нямаме начална точка, как да предприемем такова издирване". До момента няма нито есемес, нито телефонно обаждане към сестрата или децата на изчезналата, няма нищо, което да води до някаква следа.

Бившият съпруг Веселин Божилов, за който се смяташе, че има намеса в мистерията, е на свобода. На детектора на лъжата той се провали, но обвинението за съпричастност не издържа. Сега той е обвинен в незаконно притежание на 62 патрона.