Кокала: Продължаваме в Боровец, Банско или чужбина

Призовавам феновете за повече търпение и по-голяма толерантност, обяви главният мениджър на Локо

Новият главен мениджър на Локо (Пд) Емил Велев се разговори пред Livesport.bg, след като тимът му победи малтийския Моста с 3:1.

Ето част от изказването на Кокала:

За нас тези резултати не са от голямо значение. Ние сме в такъв момент от подготовката, в който наблягаме на други компоненти, и по - специално физически упражнения.

Както виждате, имаше двама футболисти на проби, ляв бек и централен защитник. Представиха се на едно добро ниво. Следващата седмица очаквам да дойдат още чужденци.

За мен информациите, че ще играем в Благоевград бяха спекулации. Ние си имаме стадион, който се казва "Лаута". Призовавам феновете за повече търпение и по-голяма толерантност. А и все пак това е нашата работа, и няма право никой да не ни разрешава да си вършим работата. Искам да вярват в този отбор, нещата ще се оправят по оста президент – фенове.

Предстои да разговарям с Коко Динев и да обсъдим вариантите за подготовка. Може да отидем за няколко дни в Боровец, може да се върнем тук, а може и да отидем в чужбина. Но тези дни ще стане ясно.

По принцип феновете трябва да подкрепят отбора, а ние трябва да си вършим работата. Аз така ги разбирам нещата. Вече ако няма резултати, тогава могат да имат претенции. И аз като запалянко на даден клуб винаги ще подкрепям отбора в добри и лоши моменти.