Джена дари хонорара си за бедстващите от „Аспарухово”

В края на участие във Варна певицата обяви решението си

Фолк певицата Джена взриви култовото заведение „4as Pik” във Варна снощи. Публиката в популярния клуб на плажната алея пя заедно с нея любимите си песни, като на моменти успяваше да надвика мощната озвучителна техника. Фолк певицата бе толкова очарована, че дори не се поколеба да обиколи цялото заведение за да може всеки един фен да се докосне до нея, видя репортер на BulgariaUtre.bg
В края на своето участие Джена обяви, че дарява хонорара от вечерта в полза на пострадалите жители на кв. „Аспарухово”.
Решението на певицата бе посрещнато с бурни аплодисменти, изявлението й предизвика еуфорична реакция в цялото заведение.
На официалната си страница певицата е написала следното:
„Снощи бях на участие във Варна. Съпричастна съм със скръбта на всички загинали и пострадали при бедствието. Това е огромна трагедия за целия български народ! В такива моменти трябва да сме заедно и да си помагаме повече от всякога. Не като граждани, а като човеци да бъдем добри всеки ден. Хонорарът от участието ми снощи още утре ще бъде преведен в сметката на БЧК за пострадалите от наводненията. Всеки, който желае и има възможност, нека последва моя пример. Всяко левче е от значение. Средствата се набират в УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД, BG64UNCR76301078660913, UNCRBGSF (За пострадалите от наводненията в страната). Или смс с текст DMS VARNA на номер 17 777, Бог да пази България!
Джена”.
Присъединяваме се към нейния призив.
Не е ясно дали Джена ще дари само своя дял от хонорара или цялата сума, която по договор трябва да дели с продуцента си инж.  Митко Димитров от Пайнер.