Храненето на крак е вредно

Запознайте се с някои съвети от специалист

Спокойствието по време на хранене е от значителна важност за здравето ни. Ако, когато се храни, човек е нервен или е прав, по-добре да не се храни.


Това е мнението на един от най-добрите гастроентеролози в България проф. Борислав Владимиров, който ръководи Клиниката по гастроентерология в столичната болница ИСУЛ. Той изрази убеждение, че хората, които говорят срещу родното здравеопазване, не постигат нищо освен да стресират обществото. От друга страна, според гастроентеролога отделни лица, които имат определен достъп до медиите, не могат да определят мнението на работещия лекар.


Когато те намерят време и отделят от собствения си живот 15 години в бялата престилка, биха спрели сами да говорят по медиите от името на други, добавя специалистът.
Три основни хранения на ден трябва да има човек, за да бъде здрав. В това е категоричен един от най-добрите гастроентеролози проф. Борислав Владимиров, съобщава "Дарик".


„Защото хората в стреса не се дохранват и като минат 10-12 години в един перманентен стрес, вече започват болести, които нямат връщане. Основно индивидът, за да мисли, да съществува, да е активен, той трябва, като се храни, да е спокоен. Ако не е спокоен, или е прав, по-добре да не се храни. Защото рано или късно той ще придобие болест", обяснява специалистът.


Проф. Владимиров е убеден, че българският медик, с грамотността, която има, не трябва да бъде забавляван от мисълта за финанси.


„Тогава ставаш част от едно общество, което не дава нищо от себе си. И хора, които имат определен достъп до медиите, те са едни и същи, те не могат да определят мнението на работещия лекар. Когато те намерят време и отделят от живота си 15 години, истински да се раздават и са облекли бялата престилка, сами биха спрели да говорят толкова по медиите", добави Владимиров.