Ужас! Мъж влезе в "Макдоналдс" с нож в гърба

Новините

28-06-2014, 11:36

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

При появата му всички в заведението изпаднали в шок

Мъж влезе в ресторант на "Макдоналдс" (McDonald`s) с нож, забит в гърба, в нюйоркския квартал Куинс. При появата му всички в заведението изпаднали в ужас. Ножът стърчал от гърба на мъжа, чиято риза цялата била прогизнала с кръв.
"Беше съвсем спокоен, просто невероятно. Но целият трепереше. Тръгнах да извадя ножа от гърба му, но някой извика: "Не! Може да засегнеш артерия!", разказва клиент.
Името на мъжа е Андрю Харди, 53-годишен. Той бил наръган при опит да разтърве група хулигани, които се замеряли с бутилки. Харди успял да извърви разстоянието до съседната улица, където бил ресторантът на McDonald`s. Там седнал да изчака пристигането на линейка, която повикал сам, написа БГНЕС
"След като звънна на 912, той се обади на някакви хора, очевидно негови близки - приятели или членове на семейството му. Каза им, че просто би искал да чуе гласа им, понеже може би се чуват за последно", разказва потресен свидетел. "И през всичкото това време ножът стърчеше от гърба му!"
За щастие на Харди, ножът не бил засегнал важни органи или кръвоносни съдове. Той бил откаран в болничния център "Джамайка", откъдето бил изписан по-късно същия ден.