Октай Енимехмедов иска да кове закони

Новините

29-06-2014, 12:24

Автор:

BurgasUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Октай Енимехмедов се измъкна с "подписка"

"Кризата, в която попаднахме – икономическа, политическа и социална, се дължи на факта, че държавата се управлява от неправилния човек.

Въпросът не е кой сега я управлява, а че трябва да се даде оставка възможно най-бързо и властта да се даде в ръцете на човека, който народът е избрал.Орешарски трябва още днес да подаде оставка", каза в ексклузивно обръщение в студиото на предаването "Събуди се" по Нова ТВ нападателят на Ахмед Доган, бургазлията Октай Енимехмедов.

Той е задържан под домашен арест заради опита си за покушение, но се възползва от съдебно решение, което му позволи да се яви на изпит, за да направи изявлението си. "Народът може да забравя, но държавата помни. Младите хора, които мислят за страната няма как да не мислят за държавата. Надявам се тя да започне да мисли за тях, така че и те да мислят за нея", категоричен бе Енимехмедов.

"Управлението трябва да бъде при човека, който е спечелил изборите. Иначе се губи смисъла на самата демокрация, за която са дадени много жертви. Не бих казал, че ще правя политическа кариера. Имаше идея да стана независим депутат, но по-скоро се концентрирам върху законите", допълни той.