1000 сърца туптяха в ритъма на хауса цяла нощ (СНИМКИ)

Комплекс "9-ти километър" удари в земята плажните партита край морето (ВИДЕО)

1000 сърца туптяха в ритъма на хауса миналата нощ край басейна на "9-ти километър“. Музикална експлозията разклати близкия Пловдив в съботната вечер. Партито  дори удари в земята плажните купони край морския бряг.

Тълпата от хаус манияци се наслади на сетовете на най-добрите диджей  в страната - VESSELIN, SHOTO, ANDREZ, DOUBLE D и IVO. Професионалистите обединиха сили и   забавляваха жадните за живот хора до сутринта.

Сексапилни адреналинки пък посрещаха гостите на Акватека. Феновете на хаус музиката подскачаха в такт с кръшните мадами до изгрев слънце.

Всички гости се забавляваха и танцуваха под открито небе дори и в басейна. Хладното време отново не успя да уплаши смелчаците, който цопнаха във водата с питие в ръка.  

Oсвен партитата през нощта, напомняме, че домакините предлагат нов кът за деца през деня. Докато майките си почиват със списание и студен чай на шезлонга, малчуганите ще бъдат забавлявани от аниматор в специална зона.                       

Времето вече е само за плаж, а мястото за това е само едно - Комплекс "9-ти километър". Басейн, коктейли и луди летни приключения.

Време е да превърнете своето лято в едно незабравимо изживяване. Тук партито е на макс и купонът е 24 часа в денонощието. На пловдивчани ни не е нужно море, защото ние си имаме компплекс "9-ти километър"!

Още снимки от щурата нощ вижте ТУК!